Hirdetés

Felszöktek a Take Two részvények a GTA V bejelentésének köszönhetően

|

Tegnap a Rockstar hivatalosan is megerősítette a Grand Theft Auto V-öt, a részvényesek pedig már most bíznak a sikerben.

Hirdetés

Még nagyon keveset tudunk a legújabb Grand Theft Auto részről, de november másodikán, az első trailer érkezésekor ez megváltozik.

Mindenesetre annyi biztos, hogy a Rockstar ezúttal is kitesz magáért, és ezt a befektetők is így gondolják, ugyanis a Rockstar anyavállalata, a Take Two részvényei 6%-kal növekedtek a bejelentést követően. Jelenleg $15.22-n áll, de $15.66 körül is volt a tegnapi nap folyamán. Minden más a GTA franchise-zal kapcsolatos bejelentés után is hasonló eseményekre számíthatunk. Az előzetes becslések szerint körülbelül 25 millió példányt adnak majd el, ami 3 millióval több, mint amennyi ezidáig a Grand Theft Auto IV-ből fogyott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)