Hirdetés

Feltámad a Ground Control, és az Evil Genius?

|

Az Activision Blizzard fúziójakor elég sok franchise került a kukába, vagy jobb esetben más kiadókhoz.

Hirdetés

Az Alien vs Predator fejlesztőcsapata - a Rebellion - például elég szépen bevásárolt. Olyan neveket tudhat magáénak a csapat, mint a Ground Control, a Lord of the Realms, vagy az Evil Genius, de az Empire Earth sorozat folytatása is rajtuk áll. Az egykori Vivendi címeket, az Activision értéktelennek ítélte, de van még remény.

A Rebellion ugyanis nem azért fizette ki a sok pénzt, hogy aztán betegye a virtuális vitrinbe a trófát. A cég nagyfőnöke nyilatkozatában kijelentette: minden témában terveznek új játékokat. Kezdő lépésként a Ground Control, és az Evil Genius már elérhető a gog.com-on, és ha a népek újra emlékeznek majd a klasszikusokra, talán jönnek is a bejelentések. Ti melyik játék folytatását látnátok szívesen? Evil Genius 2? Ground Control 3? Egy új Empire Earth?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)