Hirdetés

Feltámad a TimeSplitters sorozat, visszatér a Free Radical Design stúdió

|

A Deep Silver egy nagyon izgalmas bejelentéssel ébresztett minket, ami főleg a klasszikus TimeSplitters lövölde rajongóinak lesz jó hír.

Hirdetés

A Deep Silver mindjárt azzal kezdte a legutóbbi közleményét, hogy visszahozzák a Free Radical Design csapatát. A sok viszontagság után a stúdió tagjai újra munkához látnak, és a legelső feladatuk mindjárt az lesz, hogy feltámasszák a TimeSplitters szériát egy új epizóddal.

A sorozat legutóbbi teljesértékű megjelenése a 2005-ös TimeSplitters: Future Perfect volt, a játékipar pedig azóta hatalmas változásokon ment keresztül. Érdekes lesz látni, hogy mit kezdenek a régi motorosok az új igényekkel.

Az új Free Radical Design tagjai között ott lesznek az egykori alapítok, Steve Ellis és David Doak, akik a TimeSplitters mellett egyébként olyan apróságokat raktak le az asztalra, mint a GoldenEye 007 és a Perfect Dark.

Hirdetés

Az eredeti fejlesztőbrigádot a Crytek vásárolta fel még 2009-ben, átnevezte őket Crytek UK-re, és végül rájuk zárta az ajtót 2014-ben. A csapat nagy része ezután átkerült a Homefront: The Revolution csapatához, a Deep Silver tulajdonában lévő Dambuster Studiohoz.

A bejelentés kapcsán maga Steve Ellis nyilatkozott, aki az új Radical Designnál a fejlesztői vezető szerepét fogja betölteni.

"Az, hogy végre nyíltan beszélhetünk a stúdió felállásáról, és a TimeSplittersszel kapcsolatos terveinkről leírhatatlan érzés. Ugyan többet nem mondhatunk a dologról, de alig várjuk, hogy a többet oszthassunk meg veletek a jövőben."

A közlemény szerint a csapat arra készül, hogy a következő hónapokban elkezdhessék a tényleges fejlesztési munkálatokat, addig pedig folyamatosan új álláslehetőségeket hirdetnek majd meg több pozícióra is.

Emlékeztek még a TimeSplittersre? Szerettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)