Hirdetés

Feltámad az Irrational Games

|

A Bioshock alkotógárdája visszatér a gyökerekhez, amit az eredeti nevük előhalászásával kezdenek.

Hirdetés

Az Irrational Games neve bizonyára ismerősen cseng a régi motorosok számára. Az ifjabb generáció a Bioshock okán ismeri őket, csakhogy ekkorra már 2K Boston néven futott a brigád.

A csapat hirtelen rájött, hogy a névváltás csacskaság volt, hiszen ők már igen sok rajongóval rendelkeztek, és így utólag nem is értik, miért volt szükség a változtatásra. A lényeg, hogy a srácok követni szeretnék az eredeti hitvallást, és megújult honlappal várják a régi és új rajongókat hamarosan. Egyelőre csak egy számláló található náluk, ám az ígéretek szerint nemsokára egészen érdekes, eddig sosem látott apróságok derülnek majd ki a stúdió eddigi játékairól, mint például a System Shock 2-ről, a Freedom Froce-ról, vagy akár a Bioshock-ról. Alig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)