Hirdetés

Feltárult a Demon's Souls titokzatos ajtaja, kiderült, hogy mi van mögötte

|

A remekbe szabott remake behozott egy új helyszínt a játékba, a rajongók pedig napokig törték a fejüket, hogyan lehetne kinyitni annak ajtaját. Meglett a megoldás.

Hirdetés

Aki nem szeretne semmilyen Demon's Souls spoilerbe beleütközni az most kattintson el. A játék alig egy napja játszható hivatalosan Magyarországon, így nem hibáztatnánk senkit. Persze a tengerentúlon más a helyzet: az ottani gamerek már egy hete nyüstölik a remake-et, és már meg is fejtették annak egyik legnagyobb titkát.

Hirdetés

Van ez az ajtó, ami őrületbe kergette az összes Demon's Souls játékost. Napokig senkinek sem sikerült szélesre tárnia, mígnem egy Distortion2 nevű Twitter felhasználó rá nem jött a titok nyitjára.

Ahhoz, hogy hozzáférjünk a zárt terem kincseihez, át kell lépnünk a Fractured Mode-ba, amit a Nexus szobránál tehetünk meg 25 000 lélekért cserébe. Innen a World Tendency állapotot Pure Black vagy Pure White irányba kell terelnünk, aztán össze kell gyűjtenünk 26 Ceramic érmét. Ezeknek a száma véges, így több New Game+ végigjátszás is kelleni fog a szükséges mennyiség összegyűjtéséhez. Ha ez megvan, akkor az érméket be lehet cserélni Sparklynál egy kulcsra. Arra a bizonyos kulcsra.

A zárt ajtó mögött egy Penetrator páncélkészlet vár sisakkal, kesztyűkkel, mindennel, ami csak kell. Distortion2 épp streamelt, amikor sikerült bejutnia a terembe:

El tudjuk képzelni, hogy egy hétnyi kutakodás után valakit lelombozhat, hogy csupán egy felszereléskészlet van a túloldalon, de akárhogy is, ez az ügy itt lezárult.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)