Hirdetés

Feltöltenéd az Xbox One kontrollered 60 másodperc alatt?

|

A PDP állítása szerint az új töltőjük, a Super Charger akár 1 perc alatt képes teljesen feltölteni a Microsoft új generációs konzoljának kontrollerét.

Hirdetés

A legtöbb vezeték nélküli kontroller tulajnak nagy problémát jelent, mikor lemerül az épp használatban lévő játékvezérlője. Míg a Playstation 4 játékosainak csak rá kell dugni töltőre, az Xbox One kontrollerében elemet kell cserélni. Ha éppen a legnagyobb tűzharc közben adja meg magát a vezérlő, és nincs otthon tartalék elem, akkor kezd elindulni felfelé az a bizonyos pumpa.

Erre fog megoldást kínálni a PDP (Performance Designed Products) legújabb kiegészítője. Állításuk szerint a Super Charger használatával 60 másodperc alatt tölthetjük fel kontrollerünket, ami ezek után 10-12 órán át bírja a strapát.

A Super Charger áráról és megjelenési dátumáról se tudni egyenlőre semmit, sőt még az sem világos, hogy a képen látható kiegészítéssel, mennyivel lesz nehezebb a kontroller, és arra is csak következtetni lehet, hogy elemek helyett akkumulátorral lesz ellátva. További információk január 8-án látnak napvilágot a CES-en.
Ti használnátok ilyen kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)