Hirdetés

Feltörték a Diablo 2 Resurrected alfáját

|

A crackerek nem bírnak magukkal, offline játszhatóvá tették a Diablo 2 remaster alfa változatát.

Hirdetés

Valószínűleg hónapokra vagyunk a Diablo 2: Resurrected megjelenésétől, hiszen a hétvégén csak az első alfa tesztkör ment le, hátravan legalább még egy, plusz a béta, és még ami ahhoz kell, hogy a végeredmény kielégítő legyen mindenki számára. A Technical Alpha messze nem tükrözi a végleges változatot, de vannak, akik rosszul bírják az elvonást.

Bár a legtöbb Battle.netes játékhoz hasonlóan a Diablo 2: Resurrected is állandó online kapcsolatot igényel, ez ma már nem állítja meg a kalózokat.

Hirdetés

DSOGaming számolt be arról, hogy elkezdett keringeni egy feltört, működő változat a neten, amihez a Battle.net kliensét ugyan telepíteni kell, de online kapcsolatot nem igényel, offline is játszható. Természetesen nem adunk hozzá linket, és azt javasoljuk, ha rákeresnétek, nagyon vigyázzatok, mert tele van a net kártékony oldalakkal, amiket valamely ismert kalózcsapat hivatalos oldalának álcáztak, de csak kárhozatot és pusztulást hoznak, nem ingyen játékokat. Csak érdekességként említettük meg, hogy már ilyen is van, az alfák sem ússzák meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)