Hirdetés

Feltörték a League of Legends európai szervereit

|

Nagyon aktívak mostanság a hackerek, több közösségi oldal feltörése után a LoL felhasználóinak személyes adatait is kikutatták.

Hirdetés

A LinkedIn, a Twitter, az eHarmony, és a Last.fm oldalaira történő illetéktelen behatolást követően egy hackercsoport sikeresen hozzáfért a népszerű ingyenesen játszható RPG felhasználóinak adataihoz.

Marc Merrill és Brandon Beck a Riot Games képviseletében azt nyilatkozta, hogy a biztonsági rést befoltozták, de a hackereknek még azelőtt sikerült kihasználniuk, így az európai felhasználók email címei, jelszavai, nevei és születési dátumai a birtokukba jutottak. Jó hír azonban, hogy a bankkártyaszámokhoz és egyéb fizetési információkhoz nemfértek hozzá, így anyagi kár senkit nem érhet. Az lekövetkezendő napokban minden érintett felhasználó kap majd egy üzenetet, de ha mégsem érkezne meg, akkor is érdemes megváltoztatni a jelszót, az sosem árthat. A hivatalos közlemény a League of Legends hivatalos honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)