Hirdetés

Feltörték a Ubisoft védelmét

|

Elég sokáig tartott, de végül megadta magát a forradalmi Ubisoft DRM.

Hirdetés

Tegnap este tűnt fel a torrent oldalakon az Assassin's Creed 2 első valóban feltört változata. A játékot védelmező DRM-et ugyan már megkerülték egy ideje, de az csak amolyan félmegoldás volt.

Az Assassin's Creed 2 ugyanis - hasonlóan a többi Ubisoft játékhoz - folyamatos netkapcsolatot igényel. Trükkös egyének egy emulátor segítségével bolondították meg a védelmet. A legújabb törés azonban már a szokásos "másold át a crack file-t". A tettet a SKIDROW csapat követte el, és még üzent is a Ubinak: "köszi Ubisoft, ez egy igazi kihívás volt, de nem állíthat meg minket semmi. Legközelebb a játékra koncentráljatok a DRM helyett, mert ez valószínűleg iszonyat lehetett a legális vásárlók számára. Mi csak megkönnyítjük az életüket."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)