Hirdetés

Feltörték a Ubisoft weboldalát, veszélybe kerültek a felhasználók adatai

|

Hackertámadás érte a Ubisoft egyik weboldalát, így ajánlott, hogy mindenki megváltoztassa a jelszavát.

Hirdetés

Ha Uplay felhasználók vagytok, biztosan ti is kaptatok egy emailt arról, hogy változtassátok meg a jelszavatokat. Higgyétek el, érdemes.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan melyik Ubisoft weboldal érintett, de azt tudjuk, hogy a behatolók a felhasználók felhasználóneveit, e-mail címeit és titkosított jelszavait szerezték meg. A hackerek hozzáférését azóta már megvonták, a biztonsági rés befoltozását megkezdték, de ennél többet sajnos nem tudtunk meg. Szóval ismét, amennyiben a Ubisoft bármely oldalára vagytok regisztrálva, bármely szolgáltatását használjátok, változtassatok jelszót azonnal. A cégnek nem ártana egy másik biztonsági szakembert alkalmaznia: korábban a Far Cry 3: Blood Dragon PC-s változata is a Uplayről szivárgott ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)