Hirdetés

Feltűnt, hogy a Vampire Survivorsben egyáltalán nincsenek vámpírok?

|

Az év egyik legsikeresebb indie játékához hamarosan érkezik egy frissítés, ami egyebek mellett várhatóan vámpírokat is hoz.

Hirdetés

Épp annyira félrevezető a Vampire Survivors címe és promóciós képei, mint a régi játékok, amiknek borítói valami nagyon menő dolgot sejtettek, aztán hamar kiderült, hogy ezekkel csak a figyelmünket akarták felkelteni a kiadók. A játékban ugyanis egyetlen vámpír sincs, sem az általunk irányított karakter, sem a szörnyek hordái nem vérszívók - ez persze az élvezeti értékéből mit sem vesz el.

Ugyanakkor a fejlesztő Poncle bejelentette a Legacy of the Moonspell DLC-t, aminek leírásában arra utalt, hogy talán, esetleg vámpírokkal fog bővülni a játék valahogyan.

Hirdetés

A közzétett infók alapján a Legacy of the Moonspell egy új pályát, nyolc karaktert, szörnyeket és 13 fegyvert is hoz majd, sőt, még zenével is szolgál. December 15-én jelenik meg, és mindössze 1,99 dollárnak/eurónak megfelelő összeget kell érte fizetni PC-n és Xboxon. A játék elérhető az Xbox Game Pass kínálatában is, ha máshogy nem, úgy adjatok neki egy esélyt - többünket is beszippantott, az év végi top 10-es listánkon is szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)