Hirdetés

Felturbózott formában jelenhet meg a Resident Evil VII a jelenlegi konzolokra

|

Egy viszonylag megbízható szivárogtató szerint teljesen biztos, hogy érkezik a játékot kipofozó patch.

Hirdetés

A 2017-es Resident Evil VII bebizonyította, hogy a Capcom legendás horrorsorozata bizony belső nézetben is remekül működik, sőt egészen hátborzongató kalandban lehetett részük a játékosoknak. Idén pedig már érkezik a játék folytatása, ami az eddig látottak alapján kimondottan ígéretes, és cseppet sem meglepő módon az új generációs konzolokra is meg fog jelenni, ráadásul lehet, hogy elődje is követi majd valamikor később.

Dusk Golem neve ismerősen csenghet sokatok számára, ugyanis ő volt az, aki még a hivatalos bejelentés előtt leleplezett egy csomó olyan részletet a Resident Evil Village-ről, amelyek végül igaznak is bizonyultak. Ezért is érdemes komolyan venni az egyik újabb tweetjét, ami alapján úgy tűnik, hogy a nemrég megjelent konzolokra is befut a Resident Evil 7, méghozzá némileg felturbózott változatban.

Hirdetés

A szivárogtató szerint 100%, hogy így lesz, ami bizony elég merész kijelentés, de tekintettel arra, hogy több korábbi játék is kapott hasonló frissítést PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, nem is biztos, hogy túl nagy butaság ez az egész. Egyébként Dusk Golem szerint a Resident Evil Village VR módot is tartalmazott korábban, de azt nem tudja, hogy jelenleg még benne van-e a játékban ez a funkció. A Resident Evil VII hangulatán kifejezetten sokat dobott a virtuális valóság, szóval nem kizárt, hogy a folytatásban is lesz majd ilyen funkció.

Ti örülnétek egy kipofozott Resident Evil VII-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)