Hirdetés

Felturbózzák a Dead by Daylightot, next-gen konzolokra is jön

|

A fejlesztések PS5-ön és Xbox Series X-en lesznek a legszembetűnőbbek.

Hirdetés

A Behaviour Interactive eddig is mindent megtett annak érdekében, hogy boldoggá tegye a Dead by Daylight játékosait: olyan kultikus franchise-okat hozott be, mint a Silent Hill vagy a Fűrész, és a közelmúltban elérhetővé tette a cross-play funkciót is. Hamarosan még ennél is többet kapnak a rajongók, ezzel együtt pedig a stúdió bejelentette, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni a játék a jelenlegi tulajdonosok pedig ingyen frissíthetnek majd konzolcsaládonként az új változatra (a PS4-ről PS5-re, Xbox One-ról Series X-re) és az elért eredményeik sem fognak elveszni.

Hirdetés

De ami még ennél is érdekesebb, az a The Realm Beyond nevezetű projektjük, amely a fényeket, az animációkat, a látványt és az általános grafikai minőséget hivatott fejleszteni. Ezek a javítások szeptember 8-tól kezdődően 2021 őszéig - a játék ötödik évfordulójáig - érkeznek majd különböző patchekben. A legelső update Spingwood és a Yamaoka Estate átalakítására összpontosít. 

A frissítések egyaránt jönnek PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, noha a változások nyilvánvalóan hangsúlyosabbak lesznek majd  a következő generációs platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)