Hirdetés

Felújítást kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

|

A jobb sorsra érdemes Kingdoms of Amalur egy ideje a THQ Nordic kezében van, és most végre hírt kaptunk arról, hogy mik a tervek vele.

Hirdetés

A Kingdoms of Amalur: Reckoning egy kifejezetten élvezetes, egyedi fantasy környezetbe ültetett móka volt, melyben meg volt a potenciál, hogy a legnagyobb franchise-ok közé kerüljön. Hogy mi vezetett ahhoz, hogy a játékot fejlesztő 38 Studiosnak mégis be kellett zárnia a kapuit, azt egy korábbi cikkünkben már részletesebben is összeszedtük. Aki kedvelte a jobb sorsra érdemes kalandot, az örülhet, ugyanis úgy tűnik, a cím nem tűnik el az elfeledett játékok süllyesztőjében. 

Hirdetés

Miután a széria jogait megvásárolta a THQ Nordic, a rajongók ötletelésbe kezdtek, hogy mik lehetnek a kiadó tervei újdonsült szerzeményükkel. Azóta azonban csönd volt a játék háza táján, pedig az ember azt gondolná, hogy ha egy vállalat a birtokába jut egy olyan címnek, melynek történetét a best seller író, R. A. Salvatore, dizájnját pedig az ikonikus Spawn képregény rajzolója, Todd McFaralne készíti, akkor azt nagy dobra verik.

Úgy tűnik, hogy már nem kell sokáig várnunk, mivel a Microsoft Store-on tűnt fel a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning adatlapja, mely a 2012-es játék kipofozott változata lesz. A játék leírása szerint teljesen felújított, letaglózó grafikára számíthatunk és a játékmenetet is komoly átalakításoknak vetették alá. Hogy egészen pontosan hogyan fest a felújítást, arról ebben a galériában már egy kis képet kaphattok:

A Re-Reckoning tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t, így a beszerzésével a legteljesebb élmény ütheti a markunkat. A felújítást a Kaiko végzi, akik a már a Darksiders játékokkal és remek munkát végeztek. Ha minden jól megy, akkor már augusztus 11-én megnézhetjük, hogy mit nyújtanak Amalur királyságai a legszebb formájukban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)