Hirdetés

Felújítja a Gears of War játékokat a Microsoft?

|

Egy Halo: The Master Chief Collection-szintű kiadás jól mutatna a 2023-as felhozatalban.

Hirdetés

A Netflix egy csomó videojátékos franchise-ra ráfeküdt, és nem bánjuk, hogy ezt teszi, a végeredmény sokszor egészen jó. Az egyik közülük a Gears of War: filmet és animációs sorozatot is készít a streaming szolgáltató, az előbbiért pedig Terry Crews és Dave Bautista is kampányol. Hogy ezekből a projektekből mikor lesz valami, azt valószínűleg még az illetékesek sem tudnák pontosan megmondani, az viszont esélyes, hogy előbb fog bővül a Gears of War széria egy új videojátékkal, és nem feltétlenül egy folytatással. 

A The Coalition 2019-ben jelentkezett a Gears 5-tel, azóta csak a körökre osztott Gears Tacticsszal bővült a franchise 2020-ban, így éppen itt lenne az ideje, hogy legalább helyzetjelentést kapjunk. Azok után pláne, hogy sok kritikát kapott azért a Microsoft, mert nem volt túl acélos a 2022-es felhozatala, amiképpen azért is, hogy a tavalyi The Game Awardson nem sok mindent villantott

Hirdetés

Az egyik nagy dobás a már jó ideje pletykált Gears of War remaster gyűjtemény lehet, amely a jelentések szerint felújított formában, egybecsomagolva tartalmazhatja a Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 és Gears of War: Judgment négyest, ráadásul nem csak Xbox Series X/S konzolokra, hanem PC-re is kiadják. Bejelentés azonban azóta sem érkezett Phil Spencerék részéről, így sok rajongó már letett róla, hogy összejön a csomag - most viszont feltámadt a remény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az ismert iparági szivárogtató, Nick Baker volt az, aki korábban értesült a kollekció létezéséről és most megint ő erősítette meg Twitteren, hogy forrásai szerint a felújított gyűjteményen továbbra is dolgoznak, de azt nem árulta el, hogy mikor mutatják be vagy adják ki. Szavai alapján nem csak a rajongók fogják majd szeretni, hanem azok is, akiknek új az egész széria.

A Microsoft január 25-én tart egy nagy bemutatót, remélhetőleg a már bejelentett címek mellett a Gears of War Remastered Collectionről is hallhatunk valamit - legalább annyit, hogy tényleg létezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)