Hirdetés

Felújított Halo 2 készül?

|

A hétvége egy alaposan átkozmetikázott Halo 2-ről szóló pletykákt hozott nekünk.

Hirdetés

A tavalyi Halo: Combat Evolved Anniversary Edition sikerén (kb. kétmillió eladott példány) felbuzdulva a Microsoft dedikált stúdiója, a 343 Industries neki is látott a Halo 2 Anniversary Edition fejlesztésének.



Ezt és nem kevesebbet állít az Official Xbox Magazine pletykarovata, s miután az OXM áll a legközelebb az összes sajtóorgánum közül a tűzhöz, könnyen előfordulhat, hogy többről van szó egyszerű gumicsontnál.



Jómagam a legkevésbé se bánnám, ha valamikor jövőre, a Halo 4 motorjára építve újra végigtolhatnám a második részt - ezúttal Xbox 360-on - felváltva irányítva John-117, illetve az Arbiter karakterét. Ha viszont az MS feltétlenül ragaszkodna a tizedik évfordulóhoz, akkor 2014-ben már jó eséllyel a következő generációs konzolján élhetnénk át, hogy milyen érzés egyetlen gombnyomásra egy évtizedet ugrani az időben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)