Hirdetés

[Felvételről] GameStar Live Aréna - 2012.10.25. és 12.06.

|

Tovább fokozzuk az év végi élvezeteket, hiszen ismét dupla adag videóval kedveskedünk azoknak, akik esetleg lemaradtak volna az október végi és a december eleji GameStar Live Arénákról.

Hirdetés

Kox tegnapi beszámolója után továbbra is az Assassin's Creed III volt a téma, melyről - nagy dobpergést kérünk - maga Aveline és Connor, az Assassin's Creed sorozat legújabb főszereplői látogattak el a stúdióba. Gyu igyekezett a tőle megszokott precizitással vezetni a műsort és válaszokra bírni különleges vendégeit, de Aveline kisasszony bájaival szemben ő sem nyerhetett csatát...

Nem úgy a Gyu, HP és Chavalier tagokból álló rettegett trió, akik nem voltak restek és mikulás napon rendesen kifaggatták a Pro Evolution Soccer magyarországi közösségének képviselőit, akik elmesélték a már rég lezajlott és általunk is megemlített BudaPes kupa történéseit. A foci témát lezárva a Hatalmas Hármas folytatta a szokásos magas röptű eszmecserével, de legnagyobb meglepetésünkre HP ajkát egyszer sem hagyja el a "Vegyetek ti is GameStart" szállóige (vagy mégis?) és még az is kiderült, hogy Chavalier kollégát a szarkazmus hozta világra.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)