Hirdetés

[Felvételről] Late Night Live - születésnapi extra adás

|

Érdemes volt várni a legutóbbi Late Night Live adás felvételére, hiszen a srácok a műsor első évfordulóját ünnepelték meg.

Hirdetés

A nagy eseményt egy sokat sejtető beharangozó videó előzte meg. A Late Night Live Aréna egy teljes éve szórakoztatja a nagyérdeműt és nem kér érte cserébe semmit (még somlóit sem). Az éjszakák szülötteként a széria állandó kemény magja, vagyis RG, Nightwolf és Endreman osztogatták gyilkos sziporkáikat, mindig más vendégekkel megspékelve az aktuális ámokfutásukat. Az egyéves extra adás alkalmából összegyűlt mindenki, aki valaha is megfordult a Late Night Live Aréna kamerája előtt. Sok jó ember kis helyen sem fér el alapon beugrott HP, Chava, Dudu, Daev és Paca is, akik szintén hozzájárultak a speciális kiadás ünnepi hangulatához. Tartsatok velünk egy év múlva is, jövőre ugyanitt, ugyanígy...

Örömmel jelentjük továbbá, hogy folyamatosan kerülnek fel az elmaradt műsorok a GameStar új YouTube csatornájára, de mostantól kezdve az újabb adásokat is ott találhatjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)