Hirdetés

Fenekestül felforgathatja a Fortnite-ot az Epic Games legújabb húzása

|

Korszakalkotó bővítmény érkezik a népszerű lövöldéhez.

Hirdetés

Az Epic Games már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak puszta játékként, hanem afféle saját metaverzumként tekint a Fortnite-ra, amely változatos eseményekkel és lehetőségekkel várja a szórakozni vágyó közönséget.

Ezt a célt szolgálja a 2018-ban megjelent Fortnite Creative, amely egy csokor eszközt adott az alkotni vágyó játékosok kezébe, közösségileg készült újdonságokkal dobva fel a Fortnite világát. Most pedig érkezik egy bővítmény, amely példátlan mértékben tolja ki a kreativitás határait.

Hirdetés

Az Unreal Editor For Fortnite egy PC-s alkalmazás, melynek segítségével a Fortnite-on belül elhelyezhető egyedi élményeket fejleszthetünk és publikálhatunk. A Creative-val kéz a kézben működő program eszközök széles skáláját kínálja az egyedi assetek importjától a VFX-en át a vadonatúj Verse programozási nyelvig. Az utóbbi segítségével mélyen átalakíthatjuk az alapjáték törvényszerűségeit, így szinte semmi sem szab határt az alkotó szellemnek.

Az Unreal Editor tehát kísértetiesen hasonlít a Roblox koncepciójára, ahol szintén alapvető szerepet játszanak a közösség által készített változatos élmények. Kétségünk sincs afelől, hogy a Fortnite több milliós táborában akadnak majd, akik élnek is a lehetőséggel, az Epic Games húzása így gondoskodhat róla, hogy pár évig még biztosan ne fulladjon unalomba a játék.

Az új szerkesztő március 22-től válik letölthetővé, és legalább Intel Core i3-3225 szintű processzor és 8 GB memória szükséges a futtatásához.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)