Hirdetés

Fény derülhetett a Immortals Fenyx Rising megjelenési dátumára

|

Úgy tűnik, hogy december elején kapjuk majd meg a korábban Gods & Monsters címmel készülő játékot. Ismét a Microsoft Store leplezte le idő előtt a megjelenést.

Hirdetés

Valami nagy gond lehet a Microsoft Store háza táján, ugyanis rendszeresen ez a digitális piactér lövi el a hivatalos bejelentések előtt egyes játékok létezését, vagy egész konkrétan a megjelenési dátumát. Korábban ez történt a Star Wars: Squadrons, a Yakuza: Like A Dragon, vagy épp a Crysis Remaster esetében is, most pedig az Immortals Fenyx Rising (leánykori nevén Gods & Monsters) kapcsán sikerült egy hasonló mutatványt összehozni.

Hirdetés

Ugyan csak rövid ideig volt elérhető a játék adatlapja a Microsoft Store-ban, de egy Wario64 néven futó Twitter-felhasználó így is sikeresen lementett róla egy képet - hiába, az internet nem felejt, ami egyszer kikerült a világszőttesre, azt soha, senki nem lesz képes levakarni onnan. Ahogy az az alábbi tweetbe beágyazott képeken is jól látszik, a Microsoft Store-os adatlap szerint az Immortals Fenyx Rising egészen pontosan 2020. december 3-án fog megjelenni, illetve az is kiderült, hogy a játék 30 GB-nyi szabad helyet követel magának az Xbox One-unk merevlemezén (a többi platformon is minden bizonnyal ugyanez lesz a helyzet). 

Szeptember 10-én a Ubisoft Forwardon többet is megtudunk majd az Immortals Fenyx Risingról, így könnyen lehet, hogy a hivatalos megjelenési dátumot is itt leplezi le a kiadó. Az eseményt a GameStar Hungary YouTube-csatornáján mi is élőben közvetítjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)