Hirdetés

Fény derülhetett a Ubisoft-féle Gods & Monsters új címére

|

A tajvani korhatárbesorolás buktathatta le a korábban Gods & Monsters néven bemutatott új Ubisoft játék megváltoztatott címét.

Hirdetés

Hosszú idő telt el azóta, hogy a Ubisoft lerántotta a leplet a készülő Gods & Monstersről, amit a 2019-es E3-on mutattak be először. A The Legend of Zelda: Breath of the Wildra hajazó, megkapó látványvilággal operáló kalandot az a Ubisoft Quebec fejleszti, akiknek korábban például az Assassin's Creed Odysseyt is köszönhettük. Júniusban a Google Stadián keresztül szivárgott ki a játék egy korai verziója, ekkor pedig a Kotakunak küldött nyilatkozatában már "korábban Gods & Monstersnek nevezett" játékként hivatkoztak a szóban forgó címre a Ubisoft illetékesei. Gyanítható volt tehát, hogy a játék címét időközben megváltoztatták.

Hirdetés

Most pedig egy tajvani korhatárbesorolás úgy tűnik, hogy le is leplezte az új címet. A Gematsu szúrta ki, hogy egy gyanús új bejegyzést történt nemrég a tajvani hatóságoknál, a Ubisoft egy Immortals: Fenyx Rising nevezetű játék korhatárbesorolását kérte PlayStation 4Xbox OneSwitch, és PC platformokra. A legtöbb forrás szerint nagyon valószínű, hogy így a Gods & Monsters új címére derült fény, mivel a Gods & Monsters főhősét mit ad isten, épp Fenyxnek hívják.

A Gods & Monsters, avagy Immortals: Fenyx Rising elvileg érkezik PC-re, Google Stadiára, Nintendo Switchre, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is. Azt viszont egyelőre még nem tudjuk, hogy erre egészen pontosan mikor kerül majd sor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)