Hirdetés

Fény derült a BioShock Infinite zeneszerzőjének kilétére

|

Ken Levine és csapata semmit sem bíz a véletlenre, a BioShock Infinite zenéjének megkomponálására egy régi ismerőst kértek fel.

Hirdetés

A BioShock Infinite megjelenését sajnos nem rég ismét elcsúsztatták, de legalább tudjuk, hogyan fog festeni a borító, illetve a bátrabbak a játék első 5 percét is megtekinthették már.

Most ismét új információ látott napvilágot: a játék zenéjét nem más, mint a BioShock és a BioShock 2 komponistája, Garry Schyman fogja szerezni. Schyman 1954-ben született Amerikában, '78-ban pedig zeneszerzésből diplomázott. Játékok mellett több TV sorozat és film zenéjét is ő írta. A legelső BioShock játék sikeréhez nagyban hozzájárultak Schyman őrületes dallamai, melyek a BioShock 2 hangulatát is feldobták. A művész úr tehát jól ismeri ezt az univerzumot, úgyhogy elmondhatjuk, hogy a BioShock Infinite zenei anyaga a legjobb kezekbe és karmesteri pálcába került.

Aki nem emlékezne rájuk, vagy csak szívesen felidézné az első két rész dallamait, annak figyelmébe ajánlom a BioShock Centrum ezzel foglalkozó bejegyzéseit, melyekben a teljes albumok meghallgathatóak (1. rész, 2. rész). Az Infinite soundtrack a kétféle gyűjtői kiadás fantomtartalma lesz: digitálisan letölthető formában (hol van már az első rész bakelitlemez hatású CD-je, és a második rész igazi bakelitlemeze?).

A készítők voltak oly kedvesek, hogy egy kis ízelítőt is a rendelkezésünkre bocsátottak a hanganyagból:

Nektek hogy tetszik? Sajnos tovább hallgatni csak 2013. március 26. után tudjuk, mivel akkor jelenik meg a BioShock Infinite PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)