Hirdetés

Fergeteges akciót ígér a Godfall megjelenés előtti utolsó előzetese, kiderült egy fontos részlet is

|

A történettel és játékmenet új elemeivel egyaránt ismerkedhetünk a Counterplay Games által kiadott rövid trailerben, és az exkluzivitással kapcsolatban fény derült néhány részletre.

Hirdetés

Nem csak az új konzolok megjelenése miatt várjuk, hogy minél gyorsabban peregjenek a novemberi napok, hiszen néhány figyelemre méltó cím is érkezik az új gépekkel együtt. A Godfall kétségtelenül az egyik legígéretesebb PS5 (és PC) játék, mely már dobozokba csomagolva várja a boltokba kerülést. Most befutott a játék launch trailere, ami pörgős akciót és drámai, grandiózus történetet ígér.

Hirdetés

A Godfall fő konfliktusa a jelek szerint abból fakad, hogy főhősünket elárulja fivére, ezután ő bosszút esküszik, hogy megdönti a zsarnoki családtag uralmát. Ehhez át kell verekednie magát annak néhány meglehetősen elvetemültnek tűnő hadnagyán, legyőzésük után pedig megszerezheti azok erejét.

Emellett természetesen a szemkápráztató akció az előzetes másik főszereplője, azt azonban teljesen fölösleges szavakba öntenünk, amikor ti magatok is gyönyörködhettek benne:

Az előzetes végén, az apró betűs részben az alábbi megjegyzést láthatjuk: "nem elérhető egyéb konzolokon legalább 2021. május 5-ig." Ebből az következik, hogy a Gearbox és a Sony között csak időszakos exkluzivitási szerződés köttetett, így nem kizárt, hogy jövőre az Xbox tulajok is belevethetik magukat a bosszúhadjáratba.

A Godfall november 12-én jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re, az utóbbi verzióra az Epic Games Store-on keresztül tehettek szert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)