Hirdetés

Ferrari Project a 10TACLE kiadásában

|

A 10TACLE, a GTR, a GTR 2 és a GT: Legends kiadója szerződést kötött a Ferrarival egy jövőben megjelenő autóverseny játékról.

Hirdetés

A játékot a 10TACLE londoni fejlesztőstúdiója a Blimey! készíti majd. A Blimey!-ról tudni érdemes, hogy a fent említett GTR sorozatot fejlesztette a 10TACLE kiadásával és a SimBin megbízására. Az új játék csak és kizárólag Ferrarikról fog szólni, végigkövetve a márka történelmének legnagyszerűbb modelljeit, természetesen a fejlesztőktől megszokott akkurátus szimulációval és modellezéssel. Ehhez szerezték meg most a Ferrari teljeskörű liszenszet. A jelenleg "Ferrari Project" kódnevű játék várható megjelenéséről egyelőre nem tudunk beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)