Hirdetés

Meglepő dolgokat hoz a Genshin Impact frissítése

|

Az ünneplésé és a szerelemé a főszerep a Genshin Impact 1.4-es update-ben, de egy új játszható karaktert is kapunk.

Hirdetés

Az ősszel megjelent Genshin Impact továbbra is rendkívül népszerű, egy kínai híroldal szerint a mikrotranzakciókra épülő játék bevételei már a 800 millió dollárt súrolják. Az ingyenes modellen és a kellemes látványon túl ebben kétségtelenül fontos szerep jut a rengeteg tartalomnak is, a fejlesztő miHoYo pedig továbbra sem fékezi a tempót.

A PlayStation.Blogon nemrég jelentették be a március 17-én érkező 1.4-es frissítést, ami a Windblume Festival nevű tavaszi eseménnyel bővíti a nyílt világú kalandot. A "szerelmet és az életet ünneplő" fesztivál keretében több szereplőt is randevúra hívhatunk, minijátékokkal üthetjük el az időt, továbbá egy új, négy csillagos karaktert is kapunk, aki a beszédes Rosaria "Thorny Benevolence" (Tüskés Jóindulat) nevet kapta.

Hirdetés

Az eseményen azok vehetnek részt, akik a 20-as Adventure Rank felett járnak és teljesítették a fő sztori "Song of the Dragon and Freedom" című küldetését. Ami a randizást illeti,  Barbara, Noelle, Benett és Chongun kegyeit kereshetjük majd, mindegyik szál eltérő befejezést és emlékeket kínál attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk az interakciók során.

De nem a turbékolás lesz a Windblume Fesztivál egyetlen programja, hiszen a miHoYo 3 minijátékkal (Bullseye Ballons, Floral Freefalll, Ballads of Breeze) is készül, melyekbe egyedül és co-op módban is belevághatunk. A játékok négy nehézségi fokozatot kínálnak, fáradozásainkért pedig fejlesztési anyagokra és speciális itemekre váltható jegyeket kapunk.

A minijátékok mellett különálló programot jelent majd a Peculiar Wonderland nevű helyszín, ami kimondottan a tapasztaltabb kalandorokat célozza. Itt 3 nehezebb kihívást teljesíthetünk, jutalomként a fegyvereink fejlesztéséhez szükséges anyagokra, valamint a 4 csillagos Windblume Ode nevű íjra beváltható kuponokra téve szert.

S ha már 4 csillag, az új karakter Rosalia "Thorny Benevolence"-ről is kaptunk néhány előzetes infót. Az alabárdos hölgy Favonius Egyházának tagja, hatalmas csapásokkal súlyt le az ellenfelekre, időnként némi teleportálós huncutságot is bevetve.

A frissítés az inventoryt is megpiszkálja kicsit, 120-ról 160-ra emelve az energiaforrásként szolgáló gyanta tárolási limitjét, a kihívásokba belefásuló játékosok pedig az 1.4-es verzióval lehetőséget kapnak a világuk nehézségi szintjének csökkentésére is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)