Hirdetés

FIA European Truck Racing Championship - gameplay trailerrel érkezett a dátum

|

Játékadaptációt kap a FIA Kamion Európa-bajnoksága.

Hirdetés

A Bigben Interactive és az N-Racing bejelentette, hogy a FIA Kamion Európa-bajnokság alapján készülő videojáték, a FIA European Truck Racing Championship július 18-án jelenik meg, ráadásul betekintést engedtek a KT Engine-nel készülő versenyjáték játékmenetébe is. 

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint a fejlesztők arra törekedtek, hogy kitolják a szimuláció határait, a kihívást pedig sok más mellett a dinamikus időjárás, a változó fizika és az egyes rendszerek manuális menedzselése is növelni fogja. Összesen 45 kamion kormánya mögé huppanhatunk be (többek között a Volvo, a MAN, a Freightliner és a Western Star gépszörnyei kaptak helyet a felhozatalban), amelyekkel nyolc, a valódi változatok alapján elkészített pályán szállhatunk versenybe (olyan ikonikus helyszíneken, mint a Laguna Seca, a COTA vagy a Fuji Speedway). Mivel hivatalos licenszről van szó, a játék természetesen magába foglalja a bajnokság csapatait és versenyzőit. 

A FIA European Truck Racing Championship megjelenése július 18-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)