Hirdetés

Napi büntetés: milyen lehet egy Fidget Spinner Simulator DLC?

|

A világ ott tart, hogy egy pörgettyűből nem csak játék (?!?!) van, hanem hogy hozzácsapnak egy Vape DLC-t is.

Hirdetés

Azt se hittem volna, hogy valaha leírom a címben szereplő mondatot, de úgy tűnik, hogy ez a nap az új élményeké lesz. Már amennyire élmény az, hogy egy Fidget Spinner szimulátorban Vapelni is lehet. Ja mert egyébként igen, van olyan, hogy Fidget Spinner Simulator.

A Steames csoda kapott egy Premium Member DLC-t, ami feloldja a Premium Member ahievementet és megajándékoz egy Premium Gold Plated fidget spinnerrel és egy aranyozott vape-pel. Akit esetleg megölne a kíváncsiság, hogy a prémium szónak mi a hivatalos jelentése, az nézzen rá a lenti képre:

A Fidget Spinner Simulator egyébként alig egy euróba kerül, de legalább a Premium tagsági DLC 30-ba. Ami egyébként egy leárazás az 50-ről. A fejlesztő a következő leírással igyekezett tisztázni a csomag tartalmát, és az árazás miértjét:

"Ayyyy lmao."

Könnyekben törtünk ki. A Fidget Spinner Simulator július végén jelent meg, és nagyrészt pozitív véleményezéseket kapott, szóval akármit is morgunk mi itt, a közönség döntött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)