Hirdetés

A FIFA 08 sztárja: Ronald-Mii-nho!

|

Ugyan még messze a legújabb FIFA játék megjelenése, néhány érdekességről már most lerántotta a leplet az EA, melynek leginkább a Wii tulajdonosok örülhetnek majd. Ugyanis a Nintendo masinájára készülő verzió a mozgásérzékelős irányítás mellett kihasználja majd az integrált Mii lehetőségeket is!

Hirdetés

A FIFA 08 több minijátékot is tartalmaz majd, melyekben szerepet kapnak a Mii figuráink. Úgy látszik az EA sem szeretne kimaradni a minijáték csomagok sikereiből, hisz a Wii-re megjelenő játékok zöme valamiféle gyűjteménynek is felfogható (Raving Rabbids, WarioWare Smooth Moves és a hamarosan érkező Mario Party 8). Az utóbbi időben kissé lerágott csontra emlékeztet a FIFA sorozat, hisz valódi újsonság nem érkezett az évek során, de talán most egy kis üde színfolt lehet a Mii-k használata. Kis kedvenceinkkel dekázgathatunk majd, vagy egy eszement sorozatlövős büntetőpárbajban is próbára tehetjük képességeinket. Az igazán rátermettek pedig akár egy rejtett karaktert is feloldhatnak, méghozzá nem mást, mint Ronald-Mii-nho-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)