Fifa 08: Wii komolyságok" /> Fifa 08: Wii komolyságok"/>
Hirdetés

Fifa 08: Wii komolyságok

|

Új információk érkeztek a Wii-s Fifa 08-ról.

Hirdetés

Mennyiben fog hasonlítani a többi Fifához? Hát nem sokban, de a Wii-s irányítás és a gyenge hardver miatt mindenképpen át kellet tervezni az eredeti koncepciót. Az egyik fő újdonság lesz, a teljesen új fejlesztésű FreeMotion rendszer, ami minden eddiginél élvezetesebbé teszi az irányítást. A rendszer segítségével teljesen szabadon mozgathatjuk a játékosokat, így a cselekhez tényleg nagyobb ügyesség és nem a szokásos szerencse-faktor lesz szükséges. A Wii-s változat másik egyedisége, a Footii Party nevű mini-játék gyűjtemény lesz, amiben különféle focival kapcsolatos játékokat játszhatunk. Ha kedvünk tartja játszhatunk Mii fejű játékosokkal is, ami egyeseknek jópofa, másoknak kreténség. Minden esetre Ronaldinho fő jellegzetessége, a nagy fogsora simán átjön a rajzolt fejjel is.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)