Hirdetés

FIFA 09 - A stadion a Te otthonod

|

Hétvégén zárta be kapuit a Penny Arcade Expo, ahol az EA Sports klasszikus sportjátéka, a FIFA Soccer 09 is jelen volt.

Hirdetés

A Seattle-ben tartott három napos eseményen az EA Sports lehetőséget biztosított a kilátogatók számára, hogy kipróbálja az új ficsőröket és vadonatúj grafikát felvonultató FIFA Soccer 09-et, mely PC mellett X360-ra, PS3-ra és Nintendo Wii-re is elkészül. 


A foci szerelmesei örülhetnek, ugyanis a realizmus alapjaira építve a készítők bevezették a nem rég leleplezett Adidas Live Season funkciót, melyben dinamikus, valós adatok és analitikák a hitelesség új magaslataiba emelik, a futball-rajongók és online játékosok legnagyobb örömére. Az adidas Live Season szolgáltatás a játékosok legutóbbi meccseken nyújtott teljesítményének adatain alapul. A játékmenet dinamikusan változik a játékosok és csapatok való életben nyújtott teljesítménye és eredményeinek hullámzása szerint.


Futball-felderítők globális hálózata követi figyelemmel az adidas Live Season ligáinak minden játékosát a szezon során, hogy hetente pontos és részletes adatokkal szolgálhasson a játékosokról és csapatokról. Érezhető lesz a játékosok tulajdonságainak, teljesítményének dinamikus változása. Az adidas Live Season szolgáltatás anyaga hetente letöltődik a FIFA 09 játékba, és a játék indításától a 2008-2009-es évad végéig érvényes. A játékosok egy szabadon választott ligát ingyen* megkapnak próbaképpen, az aktiválás pillanatától a 2008-2009-es szezon végéig

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)