Hirdetés

FIFA 10 - Délutáni edzés

|

A modern labdarúgás elképzelhetetlen a rendszeres edzés nélkül. Ugyan ez érvényes a FIFA 10-ben is.

Hirdetés

Labdavezetés, cselezés, passz, lövés. Mind-mind nélkülözhetetlen képesség, ha valaki komolyan veszi a focit. Szerencsére az EA-nál is ezen az állásponton vannak, így gondolták egy könnyed délutáni edzés keretében most elmondják, mit is kell nyomni a mihez.

Ablakom a Vasas műfüves pályájára nyílik, így az ingyen meccsek mellett az edzéseket is van szerencsém páholyból nézni. Bár azt még nem tudom, hogy innen hogy fogok kilyukadni a FIFA 10 legújabb tutorial videójánál, minden esetre hozzáteszem, hogy ebben is egy profi edzésnek lehetünk szem- és fültanúi. Hasznos ez oly módon, hogy különösebb megerőltetés nélkül kapunk képet a FIFA 10 labdakezeléséről, érintve a labdavezetést, a passzokat és a lövést, s megtudva, hogy melyik gomb mire lett programozva. Egyetlen szépséghiba, hogy a videóban a kontrolleres irányítást demonstrálják, ám nem mondok túl nagy csacsiságot akkor, ha kijelentem, hogy PC-n „fifázni" mindig is egészségesebb volt kontrollerrel. Lássuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)