Hirdetés

Fifa 10 - Év elején érkezik az első DLC

|

A Fifa 10 nagyon meggyőző eladásokat produkál, így aztán nem is csoda, hogy DLC csomagokkal igyekeznek fenntartatni az érdeklődést.

Hirdetés

A Fifa 10 lett minden idők legjobban fogyó sportjátéka, mivel a megjelenés hetében több, mint 1,7 millió példány talált gazdára. Azóta is szépen fogy a játék, és belső infók szerint immár több, mint 4,5 millió Fifa 10 játékot sikerült eladni.

Ennek örömére, az EA be is jelentette, hogy február elején DLC csomaggal lepi meg a rajongókat. A Fifa 10 Ultimate Team névre hallgató csomag 400 MS pontba, vagy 4,99 dollárba kerül majd, és egyelőre csak konzolokra érkezik. Telepítése után már több, mint 7,000 játékos, és 27 liga áll rendelkezésünkre, ami valóban impozáns. Az EA azt is közölte, hogy az első DLC csomagot hamarosan követi több is, amelyek már inkább a különféle kupákra, bajnokságokra koncentrál.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)