Hirdetés

FIFA 11 - Most már PC-n is szép lesz

|

Sokat kellett várnunk rá, de végül csak megcsinálta az EA Sports. Az aktuális FIFA PC-s verziója alatt ugyanaz a grafikus motor dohog majd, amit a konzolosoktól éveken át joggal irigyeltünk.

Hirdetés

Kaz Makita producer szerint vízválasztóhoz érkeztünk, ugyanis a FIFA 11 révén mindazon újítások, amelyek az elmúlt években csak az Xbox 360, valamint PlayStation 3 konzolokra szánt változatokat jellemezték, végre PC-n is bemutatkoznak.



Az október 1-én érkező FIFA 11 tehát minden bizonnyal a sorozat eddigi legszebb darabja lesz PC-n, arról nem is szólva, hogy a fizika, a 360°-os cselezés és minden egyéb, korábban csak a konzolos kiadásokban fellelhető jóságot is tartalmazni fog.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)