Hirdetés

FIFA 12 - bemutatták az első TV reklámot

|

A tegnapi Manchester United-Arsenal meccs szünetében láthattuk először a FIFA 12 TV reklámját.

Hirdetés

Akik tegnap nézték a meccset, azok valószínűleg egyetértenek velem abban, hogy legendás mérkőzést követhettünk figyelemmel, mely az így is 17. helyen álló Arsenal számára súlyos negatív következményeket eredményezhet.

Mindenesetre a brit TV-k a két félidő közti szünetben bemutatták az idén esedékes FIFA 12 televíziós reklámját, mely bővelkedik híres játékosokban és lelkes amatőrökben egyaránt. Láthatunk sérüléseket, de azért a PlayStation 3 verzióból is megjelenik néhány momentum. A FIFA 12 szeptember 30-án jelenik meg szinte a létező összes platformra, amiket most nem sorolnánk fel, ha nem baj, valamelyik úgyis van otthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)