Hirdetés

FIFA 12 - Pro Player Intelligence

|

Íme egy új fejlesztői napló az EA Sports soron következő focijátékáról.

Hirdetés

Az új FIFA 12 videóban végre nem az Impact Engine-ről van szó, hanem az ún. Pro Player Intelligence-ről, mely a FIFA 11-ben megismert Personality Plus-t váltja majd.

A Personality Plus lényegében annyit jelentett, hogy a sztárjátékosok mindenkin átverekedték magukat, hiába szerelte őket valaki, mentek tovább és újra hozzájuk került a labda. Most viszont érkezik a Pro Player Intelligence, ami remélhetőleg nem hasonlót jelent...

Úgy tűnik, nem, mivel a CPU és MI fog fejlődni ezzel a huncutsággal: különböző szituációkban több lehetséges kimenetelű cselekvést is "átgondolnak" majd a játékosok, és a legjobb döntést hozzák meg. Ez derék, ha a gép ellen játszanánk a legtöbbet, de lássuk be, a FIFA-nak nem ez a legnagyobb előnye: nincs jobb annál, mint egy baráttal, kollégával leülni, és játszani pár órán keresztül egymás ellen. Az az igazi Pro Player Intelligence!
A FIFA 12 szeptember 30-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)