Hirdetés

FIFA 14 - a csapatok és ligák teljes listája

|

Az EA Sports hivatalosan közzétette a FIFA 14-ben megtalálható ligák és csapatok listáját.

Hirdetés

A FIFA 14-et Endre már úgy ismeri, mint a saját tenyerét, de nekünk halandóknak még várnunk kell egy kicsit, amíg kipróbálhatjuk. Akik például ellátogatnak a GameNightra, azok már a megjelenés napján kipróbálhatják és ha elég jól megy nekik még értékes ajándékokat is nyerhetnek.

A FIFA 14-ről már nagyon sokat hallottunk az elmúlt időszakban, legutóbb a játékban megtalálható stadionok listáját csodálhattunk meg. Az EA Sports mostTwitteren tette közzé az összes játszható csapat és liga nevét, amit mi szépen továbbítunk is nektek.

Ti melyik csapattal indítotok majd?

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Sony PSP Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)