Hirdetés

FIFA 14 - még a közönség is next-gen

|

A next-gen FIFA 14-ben az Ignite motor nem csak a csodagrafikáért felel, de a meccsek atmoszféráját is képes visszaadni.

Hirdetés

A FIFA 14 Xbox One-os és PlayStation 4-es verziójában ott lesz minden csoda forrása, az amitől a FIFA sorozat mondhatni előre lépett, az Ignite.

Az Electronic Arts kiadott egy új FIFA 14 trailert, amiben a fejlesztőcsapat, köztük a producer, David Rutter beszél arról, hogy a játék next-gen verziója milyen újításokkal, effektekkel és új technológiával várja a rajongókat Xbox One-on és PlayStation 4-en. A cég együtt dolgozott a Sky munkatársaival, hogy a tévében közvetített meccsek kameraállásait adhassák vissza a játékban, így a visszajátszásoknál teljesebb legyen az élmény. 

A legnagyobb figyelmet pedig most a közönség kapta, az új technológiának köszönhetően már nem üveges tekintetű kartonlapok előtt játszhatunk, hanem a szurkolók valóban együtt élnek a meccsel. A videó végén azért még emlékeztetőül azt is odabökték, hogy a FIFA 14 1080p-ben és 60 fps-sel fut a következő generáción.

Nektek fontosak ezek a dolgok, vagy csak az számít, hogy játszhassatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)