Hirdetés

FIFA 14 - ilyen lesz a next-gen élmény

|

Érkezett egy új videó a FIFA 14 Xbox One és PlayStation 4 kiadásáról, amiben két új feature kerül bemutatásra.

Hirdetés

Hála az Ignite Engine lehetőségeinek, a fejlesztők képesek voltak 1000 új animációt beépíteni a FIFA 14 következő generációs kiadásába. Ezzel a húzással a fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy „több száz új mozdulat és viselkedési forma” jelenjen meg a pályán.

Ez az úgynevezett Elite Technique lényege. Új labdakezelési lehetőségek, szebb becsúszások, egyensúlyukat vesztett játékosok. Láthatunk majd hirtelen fordulásokat, új reakciókat a mellélövésekre, pánikot és kétségbeesést (mintha csak egy magyar válogatott meccset néznénk). Az In-Air Play a levegőben történő küzdelemre koncentrál. Ha a labda a magasba kerül, többen is harcolnak majd a birtoklásáért és az elfejeléséért. A kontrollert fogó játékos állíthatja majd a fejelés erősségét, és irányát miközben többen is labdáért ugranak majd.

A FIFA 14 jelenlegi generációs kiadása már a boltokban van, az Xbox One és PlayStation 4 változatok pedig november 22-én és 29-én érkeznek.

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Sony PSP Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)