Hirdetés

FIFA 15 - itt a teljes játék, de mégsem

|

Ez az egész EA Access nehezen értelmezhető, most például megjelenés előtt elhozza tagjainak a teljes FIFA 15 játékot. Aztán el is veszi tőlük.

Hirdetés

Van már persze minden platformon játszható demó, tehát nem is panaszkodni akar az ember, de az EA Access még mindig olyan fura koncepciónak tűnik. Fizetett demózás. Most éppen FIFA 15 módra.

Az az alapfelállás, hogy a FIFA 15 teljes játék letöltése ma minden tag számára adott. Megjelenés előtti héten, lehetne is akár örülni, de az EA csak 6 óra szabad játékot enged, aztán vége. Minden eredményünk (így az Achievementek is) eltárolódnak, és a jövő heti megjelenésnél folytathatunk mindent. Fontos figyelni arra, hogy akkor is ketyeg az óra, ha az Xbox One-on háttérben fut a játék, tehát használjátok ki az időt. Én még mindig nem látom ennek sok értelmét, havi 5 dollárért kapunk egy heti előnyt (pár óra játékra), és 10 százalék kedvezményt. Tíz narancslé öt centért, mondhatnám megint erre, de csak magamat ismételném, az meg nem is nagyon elegáns dolog.

A 2014/09-es GameStar magazinban EndreMan egy friss és ropogós FIFA 15 tesztben mond el ennél sokkal fontosabb dolgokat is nektek, ott szó sem esik majd centekről és narancsléről.

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)