Hirdetés

FIFA 15 - tanuld meg a védekezés alapjait

|

Ha a támadójátékot már elsajátítottad, de a saját térfeleden még nem nagyon megy a labdaszerzés, akkor ez a videó segíthet megérteni az alapokat.

Hirdetés

A FIFA sorozat nemcsak azért remek, mert a focirajongók izzadás és szaladgálás nélkül is kiélhetik a sport iránti rajongásukat, hanem azért is, mert az egészen kezdőktől a tapasztalt profikig mindenki megtalálja benne a számítását.

A játék alapjait könnyű megtanulni, de mesteri szintre vinni rengeteg időt és gyakorlást igényel, a labdavezetés, a cselezés, a támadó és a védekező játék is rengeteg lehetőséget rejt magában, amelyek közt vannak olyan apróságok, amelyeknek sokan a létezéséről sem tudnak.

Az EA most egy videósorozattal kedveskedik a játékosoknak, amelyben a különböző fogásokat sajátíthatjuk el.  A FIFA 15 profik persze nem sok újdonságot hallanak majd ezekben a videókban, de a játékosok jelentős része biztosan szert tehet néhány okos tippre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)