Hirdetés

FIFA 15 - így néz ki 2560x1440-es felbontásban

|

A FIFA 15 PC-s verziója megérkezett, úgyhogy a rajongók már neki is estek. Van, aki már most kihajtotta a lelket az Ignite-ból.

Hirdetés

A FIFA 15 PC-s verziója már megjelent és a jó hír az, hogy nem a PS3/Xbox 360-as verzió portját kaptuk meg. A PC-s kiadást is az az Ignite motor hajtja, ami a PS4/Xbox One verziók alatt is dolgozik.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szebbek a játékosok, folyékonyabbak az animációk, és csodaszép képet kapunk, ha gépünk képes tartani az 1080p-s, 60FPS-es teljesítményt. A PC Gamer Large Pixel Collider nevű csodagépe természetesen képes, és a srácok bele is dobták a játékot a szörnyetegbe, feltolták a felbontást 2560x1440-re és megmutatták mire képes az Ignite teljes valójában.

Persze mindez csak addig szemet gyönyörködtető, amíg bele nem futtok egy ilyen hibába. Mondjuk így még a tehetetlen AI-t és megbocsájtóbban nézzük.

Címkék: #fifa 15 #videó #sport
Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)