Hirdetés

FIFA 15 - már a demó is rekordot döntött

|

Történelmet írt a FIFA 15 szeptember elején megjelent demója, az EA Sports már most nagyon elégedett a sorozat idei részével.

Hirdetés

Szeptember tizedikén PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is letölthetővé vált a FIFA 15 demója.

Az idei FIFA különleges, sok olyan újítást hoz, amik tényleg fokozzák a játékélményt. Az EA becslései szerint eddig körülbelül 5,5 millió játékos próbálta ki világszerte „egy vagy több” platformon (tehát a letöltések száma még ennél is több lehet), ami több mint bármelyik korábbi EA Sports demó esetében. „Úgy gondoljuk, a FIFA 15-tel egy olyan játékot készítettünk, ami a FIFA franchise leginkább magával ragadó játékélményét nyújtja.” - mondta David Rutter, az EA Sports alelnöke.

Egyébként már megjelentek az első tesztek is, a kritikusok pozitívan nyilatkoznak a játékról. A GameStar tesztjét a GameStar magazin 2014/09-es számában olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)