Hirdetés

FIFA 16 - ezeket az újdonságokat ígéri a karrier mód

|

Az EA Sports évről évre megkísérli bebizonyítani nekünk, hogy a sportjátékok is képesek a fejlődésre. A FIFA 16 kapcsán kiadott legújabb videójukban a karrier mód fejlesztéseit tárták elénk.

Hirdetés

Egyre jobban megnyitja az információ csepegtető csapot az Electronic Arts a legújabb FIFA játék kapcsán. Már ismerjük a FIFA 16 rengeteg hivatalos pályáját, van elképzelésünk a borítóról és látványos gameplay videókon keresztül pillanthattunk bele az újdonságokba. A hamarosan megjelenő játék változásokat hoz a jól ismert karrer módba is, ezzel foglalkozik a legújabb videó.

Nagy ígéretek kaptunk arra, hogy a FIFA 16 markáns változásokat hoz el a sorozat életébe. Ezt persze el lehet hinni, vagy kételkedhetünk is benne, de az biztos, hogy a legújabb karrier módhoz kapcsolódó videó bőven tartogat érdekességeket. Játékos és menedzser oldalon is izgalmas fejlesztéseket kapunk. Remek ötlet, hogy immár elindulhatunk Pre-Season Tournamenteken a rendes bajnokságok előtt. Három választható tornát fog felkínálni nekünk a FIFA 16 a lehetséges kilencből. Ezek a tornák az egész bolygót lefedik majd. Itt lehetőségünk lesz különböző taktikákat és felállásokat kipróbálni, siker esetén a bezsebelt díjazás egyből hozzáadódik az átigazolásra fordítható keretünkhöz. A második nagy fejlesztés a játékosok edzését érinti. Meccsek között maximálisan öt játékost küldhetünk el különféle gyakorlatok végrehajtására. Játékos módban hetente öt alkalmunk lesz edzésre járni, ahol természetesen folyamatosan fejlődik karakterünk. 

Nézzetek meg a videót, ahol részletesen is kivesézik ezeket az újdonságokat:

A FIFA 16 szeptember 24-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)