Hirdetés

A foci legnagyobb sztárjait is a polcodra teheted a FIFA 16 előrendelői akciójában

|

A kiadó által biztosított ajándékok mellé egy kis extra jósággal készül a FIFA 16 előrendelőinek az egyik hazai bolthálózat, így aki még a megjelenés előtt lecsap a focis sorozat legújabb részére, akár a modern foci két legnagyobb sztárját is kiteheti a polcára.

Hirdetés

Ahogy közelít a FIFA 16 megjelenése, elkezdett felpörögni a játék promóciója is, aminek kapcsán természetesen azt szeretné a kiadó és az egyes viszonteladók is, hogy még a megjelenés előtt minél több biztos vásárlót szerezzenek. Ennek érdekében pedig az 576 Kbyte egy kis extra ajándékkal kedveskedik azoknak, akik náluk rendelik elő a sportjátékot.

A minden előrendelőnek járó játékbeli gólörömöket tartalmazó DLC-k, és a már szinte mindennapos árkedvezmény mellett az előrendelők két Soccerstarz figura valamelyikét is hazavihetik a FIFA 16 mellé. A két sztárjátékos, akinek a miniatűr mását megkaphatjuk, nem más, mint a spanyol bajnokság két ásza, a Real Madrid arcának számító Cristiano Ronaldo, és a rivális Barcelona csillaga, Lionel Messi lesz. Ha esetleg ti is szeretnétek lecsapni a csomagra, ezen a linken tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)