Hirdetés

FIFA 16 - te tudod, hogy ki ez a profi játékos?

|

Azt már megszokhattuk, hogy a megjelenést követően még akadnak apróbb hibák a FIFA sorozat egyes részeiben, de az viszonylag ritkán fordul elő, hogy valaki bőrszínt váltson.

Hirdetés

Pár hete megjelenet a FIFA 16, a legújabb GameStarban hamarosan olvashatjátok is, hogy az Electronic Arts üdvöskéje hogyan végzett a nagy rivális Pro Evolution Soccerrel szemben. 

A kisebb bugokkal, AI problémákkal és hasonló szerencsétlen eseményekkel már megbékéltünk, de vannak olyan hibák, amik felett nem mehetünk el szó nélkül.

Az EA idén úgy promózta a játékot, hogy a korábbinál is nagyobb hangsúlyt fektettek arra, hogy a játékosok a lehető legrealisztikusabbak legyenek, sőt, a leginkább körülrajongott csapat, a Real Madrid még az átlagosnál is nagyobb figyelmet kapott. De akkor kérdem én, miért néz ki így a játékban Wayne Rooney?

Megijedni azért nem kell, ez az állapot nem állandó, de egy glitch következtében az angolok egyik legjobb játékosa olyan revitiligós lesz, mint Rumli Bátya a Kertvárosi Gettóban.

Amíg várjuk a javítást, legalább lehet min röhögni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)