Hirdetés

FIFA 16, Mortal Kombat XL és Guitar Hero Live vár titeket a GameNighton!

|

Annak ellenére, hogy LAN-partyt tartunk, nem csak PC-s játékok lesznek: a konzolos játékokat favorizálók is találhatnak szórakozást.

Hirdetés

A Barcraft 2 szerencsére elég nagy ahhoz, hogy elférjen 16 PC, és emellé még három konzol (több is, de most úgy döntöttünk, ennyi talán elég). 

Míg a PC-ken Counter-Strike: Global Offensive, Unreal Tournament 2004 és Call of Duty 2 fog futni (a Hearthstone-hoz várhatóan táblagépeket használunk), a konzolos teremben megtalálhatjátok a FIFA 16-ot, a Mortal Kombat XL-t, valamint a Guitar Hero Live-ot is. Az első kettőből versenyt is szervezünk, a szokásos, egyenes kieséses rendszerben. Mivel mindkettőre legfeljebb 16 személy nevezhet, és a FIFA-t tekintettel arra, hogy hosszan elhúzódik, 17:00-kor kezdjük, aki nem akar lemaradni, jöjjön minél hamarabb.

Öt versennyel, folyamatos mókával, kacagással vár titeket ma este a GameNight. Ne hagyjátok ki!

GameNight LAN-party

Időpont: 2016. március 25. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)