Hirdetés

FIFA 17 - képeken és videón a Bayern München focistái

|

Nem sokkal a Juventus után a Bayern München játékosait is megnézhetjük közelről.

Hirdetés

Leginkább a motor lecserélése teszi érdekessé a FIFA sorozat idei részét. Az Ignite-ról Frostbite 3-ra váltás érezhető lesz nem csak a látványon, de a játékmeneten is. A kérdés, hogy ez pozitívan hat-e rá, illetve mennyire lesz hangsúlyos.

Szeptemberig ezt még nem tudjuk meg, viszont addig nézegethetünk képeket távolba révedő focistákról. Most a Bayern München hat játékosa, Boateng, Coman, Kimmich, Neuer Lewandowski és Robben arcát láthatjuk közelről, illetve a fenti videóban megnézhetjük, hogyan rögzítették az arcukat, hogy a lehető legpontosabban visszaadják őket a játékban. Egész jól sikerültek, kattintsatok az alábbi képre és nézzétek meg őket a felugró galériában.

A játék szeptember 29-én érkezik, borítóján pedig Marco Reus díszeleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)