Hirdetés

FIFA 17 - megvan, mikortól próbálhatjuk ki a demót

|

Már nem kell sokáig várni a FIFA 17 demójára, mutatjuk a pontos dátumot.

Hirdetés

Az Electronic Arts végre lerántotta a leplet a FIFA 17 demójának startjáról, egészen pontosan szeptember 13-án rajtol el a kipróbálható verzió.

A készítők még mindig adósaink a demó pontos részleteivel, de azt legalább már tudjuk, hogy egy hét múlva mindenki lecsaphat rá. A dátumot Garreth Reeder, a FIFA 17 vezető producere árulta el, de azt is sietve hozzátette, hogy semmi egyebet nem fedhet fel a demóval kapcsolatban. Így még mindig nem tudjuk, hogy mely csapatokra, illetve melyik stadionra számíthatunk majd. 

A gamescomon kipróbálható FIFA 17 a Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea, az Olympique Lyonnais, a Paris Saint-Germain, a Seattle Sounders, a Tigres UANL, az FC Bayern München, a Gamba Osaka, az Inter és a Juventus csapatai tartalmazta, de ez még messze nem jelenti azt, hogy velük mind találkozhatunk a demóban is. 

A FIFA 17 szeptember 29-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra. Ti ki fogjátok próbálni a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)