Hirdetés

FIFA 17 – mindenre fény derült a demóval kapcsolatban

|

Már csak hármat kell aludni és kipróbálhatjuk a FIFA 17-et. Most végre megkaptuk a tesztelhető stadionok és csapatok listáját is.

Hirdetés

Pár napja még elég ködösen nyilatkozott a FIFA 17 vezető producere a demóról és annak tartalmáról. Most, hogy végre lerántották a leplet a szeptember 13-án érkező teszt verzióról, egyre izgatottabbak vagyunk.

Immár hivatalosan is megerősítették, hogy jövő hét keddtől PC-n is lehet majd rúgni a pixel bőrt, ugyanis nem csak konzolokra érkezik a FIFA 17 demója. Persze csak akkor vethetitek bele magatokat a demóba, ha bírja gépetek, de szerencsére nem olyan vészes a játék gépigénye. A demóban kipróbálhatjuk az új sztori módot is, aminek a Premier League feltörekvő fiktív csillaga, Alex Hunter a főszereplője.

A demóban ezen felül még játszhatunk barátságos mérkőzéseket, valamint kipróbálhatunk négyet az egyjátékos és hármat az új, többjátékos ügyességi pályákból.

És most jöjjön a 12 csapat, melyek elérhetőek lesznek a demóban:

- Manchester United
- Manchester City
- Chelsea
- Real Madrid
- Juventus
- Inter
- Paris Saint-Germain
- Olympique Lyonnais
- Seattle Sounders
- Bayern München
- Tigres U.A.N.L. (MX)
- Gamba Osaka

A 3 játszható stadion pedig:

- CenturyLink
- Stamford Bridge
- Suita City Football Stadium

Az immár Frostbite 3 motorral megáldott FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg  PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)