Hirdetés

FIFA 17 - ezek 2016 legszebb góljai

|

A FIFA 17 játékosainak legszebb találatait a rendkívül vicces beszólásairól híres Roy Hudson kommentálja az EA legújabb videójában.

Hirdetés

Még tartanak a különböző karácsonyi akciók a FIFA 17 Ultimate Team módjában, de az EA más ajándékot is hozott az ünnepekre, egész pontosan egy mókás összeállítást a játékosok legszebb pillanatairól, amelyet a fenti képre kattintva nézhettek meg. 

A játékosok által beküldött gólokat ugyanis Roy Hudsonnal közösen mutatják meg nekünk, aki túlzásba vitt lelkesedése és hasonlatai miatt sokan az egyik legviccesebb angol nyelvű kommentátorának tartanak. Az ehhez hasonló FIFA 17-es videókba egyébként akár a ti találataitok is bekerülhetnek, ha elkülditek őket az EA-nek ezen a linken. EndreMan tuti felsírt most valahol.

Nektek össze szoktak jönni ilyen szépségdíjas gólok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)